Odaklı Trafik İle Kendi İşinizi Kurun!

7 Temmuz 2019 Pazar

Satış Ortaklığı Veren Siteler

Satış Ortaklığı Veren Siteler
Affiliate merketing yani satış ortaklığı için çalışacağınız firma oldukça önemlidir. Sonuçta siz ürün satışı olunca kazancınızı alacaksanız. Bu durumda ödeme almanız tamamen çalıştığınız firmanın elinde olacaktır. Yani güvenilir bir firma işle çalışmalısınız ki kafanız rahat olsun. Elbette tek tek satış ortaklığı veren firma aramanıza gerek yok. Bunun için bu yazımda sizlere satış ortaklığı veren siteler hakkında bilgi vereceğim. Elbette yerel veya yabancı birçok affiliate marketing havuz siteleri bulabilirsiniz. Ancak güvenilir olmasından ziyade size yapacağı ödemeler ve komisyon oranlarına da dikkat etmeniz sizin karınıza olacaktır. Bu nedenle bu yazımda bulacağınız sitelerin hepsi güvenilir ve tarafımca denemiştir. Üstelik halen çalışma çalışma yaptığım siteler olduğunu bilmenizde yarar var. Bu nedenle gözünüz kapalı hemen üyeliğinizi tamamlayıp satış ortaklığı işine başlayabilirsiniz. Şimdi başlıklar halinde satış ortaklığı veren firmaları inceleyelim.

Satış Ortaklığı Veren Siteler: Odaklı Pazar

Odaklı pazar sitesi dijital ürün satış ortaklığı açısından bulunmaz nimet diyebilirim. Tüm satış ortaklığı sitelerinde olduğu gibi firmanın destek hattı mevcut. Dilerseniz telefon ile de destek alabilirsiniz. Bunun dışında ise iki farklı gözle bu satış ortaklığı veren siteyi inceleyelim.
Öncelikle satış ortağı olarak bakacak olursak ödememizi almamız için 50 TL limitini geçmemiz gerekiyor. Yerel bir firma olduğu için ödemeyi banka hesabına alabiliyorsunuz. Bunun dışında ödeme için havale masrafını sizden kesiyor. Elbette tek bir ürün havalesinde kesinti oldukça fazla oluyor. Mesela satış ortaklığından kazancım 236 TL olan bir ürün var. Bu ürünün net kazancı site üzerinde 189 TL görülüyor. Daha net anlaşılması açısından aşağıdaki görseli inceleyebilirsiniz.
Odaklı Pazar Kesinti Oranları

Yukarıdaki görsel az çok kafanızdaki kesinti sorularına cevap olacaktır. Bunun dışında ise ürün sahibi olarak kesintilere bakmak gerekli. Ürün sahibi olmanız durumunda da neredeyse aynı şekilde kesintileri görmekteyiz. Ayrıca ürün sahibi olarak ödeme alt limiti yoktur. Ancak kesinti bir hayli fazla diyebilirim. Mesela 59 TL'lik bir ürününüz var ise ve %40 satış ortaklık komisyonu belirlediyseniz size kalan 16 TL gibi bir ücret oluyor. Bu nedenle bu site üzerinde satış ortaklığı yapmak sanırım daha mantıklıdır. Sizde Odaklı Pazar sitesinden kazanç sağlamak için hemen odaklipazar.com adresinden hesabınızı açabilirsiniz.

Satış Ortaklığı Veren Siteler: Click Merkez

Temel olarak odaklı pazar ile aynı kuruculara sahipti. Vakti ile bir şekilde ayrıldılar ve iki ayrı firma olarak yollarına devam ediyorlar. Click merkez diğer satış ortaklığı veren siteler arasından sadece fiziksel ürünler sunması ile sıyrılmakta. Bu bakımdan amacınız fiziksel ürün satış ortaklığı ise bu firma ile çalışmanız iyi olacaktır. Temel olarak bir önceki firma gibi diyebilirim. Ödeme için kesinti miktarı da neredeyse aynıdır. Özellikle makyaj malzemeleri iyi kazanç elde etmenize yardımcı olacaktır. Destek konusunda ise telefon veya e-mail ile size yardımcı olmaktadırlar. Ayrıca fiziksel bir ürün sahibi iseniz kesinlikle bu sistem üzerinden ürünleri satabileceğinizi bilmenizde yarar var. Clickmerkez sistemine girip kazanç sağlamaya başlamak için hemen clickmerkez.com adresinden kendinize hesap açabilirsiniz.

Satış Ortaklığı Veren Siteler: Reklam Action

Büyük bir affiliate marketing havuzu olan Reklam Action sitesi size oldukça ürün ve hizmet seçeneği sunmaktadır. Özellikle yerli ve yabancı birçok bilinen firmanın bu sistemde olması sitenin ne kadar güvenilir olduğunu göstermektedir. Komisyon oranlarına gelirsen elbette biraz düşük. Rakamsal olarak ifade etmek gerekirse %10 oranında komisyon veren site bulmak neredeyse zor. Ancak buna rağmen firmaların bilinen firmalar olması nedeni ile satışı oldukça kolaydır. Mesela tatil.com üzerinden bir tatil paketi satarak oldukça hatrı sayılır bir komisyon kazanabilirsiniz. Hafta 5 adet satışınız olsa aylık tek bir satış ortaklığı ile 2000 TL kazanmak mümkün. Elbette bu bir ürün veya hizmet satışı içindir. Kupon sitesi tarzı bir site kurup bu rakamı günlük kazanan birçok site olduğunu söyleyebilirim. Sizde hemen reklamaction.com sitesinden hesabınızı oluşturabilirsiniz.

Satış Ortaklığı Veren Siteler: Rakuten Marketing

Bu kadar yerli firmadan sonra sıra geldi yabancı satış ortaklığı havuz sitelerine. Rakuten Marketing firması ile kazanmak oldukça kolay diyebilirim. Neden derseniz barındırdığı birçok firmanın ürün veya hizmetleri oldukça kolay satılmaktadır. Mesela udemy.com satış ortaklığı bu sistem üzerinden yürütülmektedir. Udemy nedir diyenlere kısaca bir eğitim platformu olduğunu söyleyebilirim. Dünyanın birçok ülkesinde hizmet veren bu sitenin kurucuları arasından Türk kişilerde var. Bu nedenden sanırım site aynı zamanda Türkçe dil seçeneğini de destekliyor. Hatta birçok fenomen bu site üzerinden eğitim satışı yapmaktadır. Rakuten Marketing ile hemen sizde kazanmaya başlamak için rakutenmarketing.com adresine tıklamanız yeterlidir.

Satış Ortaklığı Veren Siteler: ClickBank

Affiliate marketing denildiğinde ilk akla gelen satış ortaklığı havuzunun başında gelen firmadır. Ülkemizde de bolca bu site üzerinden kazanç sağlayan kişiler var ki ben onlardan biriyim. Ödeme konusunda elbette kesintileri mevcut. Ancak kazancınız dolar üzerinden olduğu için kendi paramıza çevirdiğimiz zaman tek biri satışından 30-40 dolar kazanmak mümkündür. Bu ise bize ortalama 150-200 TL kazanç sağlar. Özellikle siteniz bile olmadan sadece reklam satışları ile günde en az 4-5 ürün satışı oluyor. Elbette bu satış sadece yarım saat gibi bir süre içinde olmakta ki reklam sürem o şekildedir. Elbette bunun için ürün seçimi oldukça önemlidir. Bu nedenle Odaklı Trafik gibi bir eğitim almanız size daha fazla kazanç sağlar. Clickbank.com üzerinden sizde hemen hesabınızı oluşturabilirsiniz.

Bu yazımda sizlere sizlere yerli ve yabancı satış ortaklığı veren firmaları aktardım. Eğer sizde affiliate marketing yöntemi ile online kendi işinizi kurmak isterseniz hemen Odakli Trafik eğitimine sahip olabilirsiniz.
Şimdi Yazımı Paylaşın! :     Facebook Twitter Stumble Digg

1 yorum:

  1. Yana fififmalardan ödömeyi nasil alırız konusu ile ilgili içerik yazsanız fena olmaz.

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar